
08-07-2025
03:59:17
Чудомир (нерегистриран)
Трябва да се пасира и да се добавят малко неразбити зрънца за текстура.

08-07-2025
09:26:11
Рибок (нерегистриран)
Не сте написали какъв трябва да е хайвера, а именно узрял. Какво значи това? Тпябва да е престоял около 4 месеца в съд със сол. Като добие червеникъв цвят е готов. Това отнема около 4 месеца. Чак след това можете да го манипулирате. Освен това не знам как ще го разбиете само с дървена лъжица
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия