Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

06-08-2024 08:05:09
Мария (нерегистриран)

От стари готвачи знам , при запръжката 1 лъжица олио и половин пакетче масло. Няма да навреди и лъжица брашно

06-08-2024 01:58:50
Пази (нерегистриран)

От преди 200 години българите са яли шкембе с ЧИЛИ?! . Не е ли с ЛЮТА ЧУШКА специалисте

06-08-2024 12:16:32
Додо (нерегистриран)

Вари се много реже се и се слага 1/3бульон от шкембето 2/3 прясно мляко предварително сварено и масло леко препържено с червен пипер да ви е сладко сол накрая защото стяга шкембето да се вари

04-08-2024 05:17:02
Валентин (нерегистриран)

Тайната на хубавото шкембе е да се вари в бульон от телешки кости. Най -добре джолан. И никакви полуфабрикати. Да Ви е сладко.

04-08-2024 04:05:17
Габи (нерегистриран)

Колко е получил предлагащия рецептата от фирмите производители на желираното шкембе на шайби?Малко брашно при запръжката преди червеният пипер въобще не разваля вкуса.

04-08-2024 12:15:00
Please match the requested format (нерегистриран)

Цар Борис навремето като ходел по Рила ял невероятно вкусно шкембе в една хижа. После никой от готвачите му не можал да се доближи до вкуса в планината. Отишъл втори път в хижата и като питал за тайната му казали - Най-важната хитринка е шкембето да не е съвсем добре измито... Промяната е факт!

04-08-2024 10:18:28
разбирач (нерегистриран)
реплика +13 -11

задължително се слага малко брашно иначе става една измита гола вода

04-08-2024 09:59:14
Анна (нерегистриран)

Прекрасна рецепта, обаче аз не слагам дафинов лист и добавям много повече масло. Наздраве на готвача.

04-08-2024 09:50:15
Юли Соколов (нерегистриран)

Абе приятелю, ти някога сварил ли си яйце през живота си, че да даваш акъл за шкембе. Не драскай глупости като не си в час.

04-08-2024 09:37:36
аман бе (нерегистриран)

Юлияне, за пореден път се убедих , че Космоса ти е по понятен от готвенето!

Вашето тефтерче