То си личи кой е новобранецът тук - камерата ще ви трябва за друг. 1. Вземате комплект празни буркани около 20. По - добре да останат отколкото да не стигнат. Не остане ли значи не е стигнало 2. Снабдете се с нови капачки за тях - винтови или от другите, като буркани днес се предлагат само за винтови капачки 3. Снабдете се с аспирин и сол 4. Един аспирин и една лъжица сол за буркан са достатъчни - счуквате аспирина и смесвате със солта 5. Търбушите чушките и печете в добре загрят чушкопек. Като се опече чушката - вадите, тъпчете в буркана, наръсвате със сол и аспирин и затваряте. Като се напълни буркана - затваряте с винтовата капачка или запечатвате със затварачката, обръщате надолу и оставяте да изстине. 6. Камерата я ползвате за нещо друго, примерно пиле от село
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия