
Както гледам това са бланширани картофи....най добре е да се запържат 2-3 пъти и да се готвят в продължение на 3 дни....защото на Запад така се прави......а при нас просто сорт картофи за пържене а не за готвене, най добре обелени ако не са пресни през пролетта, има резачки, които режат за секунда картоф на пръчици, после измиване на нарязаните картофи и подсушаване с кърпа или домакинска хартия и накрая пържене на правилна температура. Всичко това за 20 минути.

Дайте една рецепта и за филетирани късчета фини, свински деликатеси в желирано чесново канапе

Баба ви само френч фрайс е готвила нали. Абе стига с тва чуждопоклонничество!

Опитали са се да оригиналничат от сайта и в резултат мощно храна в коментарите :

Не е хрупкави френч фрайс, а крънчи френч фрайс. Научете българския, моля ви се!

френч фрайс, дипове....чудеса. авторът горкият живее в паралелна вселена, умен и красив. статия за фрайд еггс дали е възможно.? че цялостната концепция по обработката на егг-а ми убягва.

Френч фрайс?! Вярно ли сте толкова... неграмотни е може би думата? https://translate.google.bg/?sl=en&tl=bg&text=french%20fries&op=translate
Дискусия