
05-06-2024
09:07:02
Дада (нерегистриран)
Има и други причини хляб да се съхранява във фризер, а не в хладилник - например пълното спиране на развитието на бактерии, дрожди и мухъл.

04-06-2024
01:28:14
Мдаа (нерегистриран)
Става, редовно го практикувам, но взимам пълнозърнест нарязан. Извадя филийките, разделям и след 2-3 мин на стайна температура имам хляб какъвто съм го купил. С нагряване не съм опитвал.
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия