Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Продукти: Един голям буркан ронена царевица, зехтин, подправка (хубаво е да е табиетлийска - балканска ръсеница, ронена чубрица, родопска шарена сол, самардала...).

В дълбок тиган се загрява зехтина (или се разтапя бучка масло), слага се царевицата и подправката и се задушава на средната степен на котлона около 10 минути. Прекрасна е за гарнитура към пилешко или като леко следобедно похапване. По желание можете да сложите настърган пармезан или друго твърдо сирене.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин чубрица пиле кашкавал пармезан царевица шарена сол

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност