Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Вкусни миди

От esti esti
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Перфектно вкусни миди могат да се получат и без много усилия, само с "пиниз". Можете да изпробвате следните 2 варианта:

1. Майонеза, чесън, галета, магданоз, копър и лимонов сок се забъркат на кашичка и се намазват върху сварените (отворени) миди така, както са си в черупката. Запичат се на фурна за 1/2 час.

2. Миди-ядки овалвате само в брашно с малко сол и изпържвате в сгорещена мазнина. Оставяте върху салфетка да се отцеди поетата мазнина.

Дайте оценка:

Тагове: миди чесън магданоз копър майонеза лимонов сок галета

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче