80 г пудра захар
1 жълтък
1 пакет бисквити "Еверест" с масло или обикновени чаени бисквити
1 с.л. прясно мляко
какао (сладко)
От всички продукти се омесва тесто. Разделя се на малки топчета, които се слагат за около 2 часа в хладилник. След това се овалват в кокос или шоколадови пръчици, може преди това да се залеят с шоколад.
Още при оформянето на топчетата от тестото, ако харесвате, може да добавите в тях ядки – орехи, бадеми, лешници.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО