Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Продукти:
4 лъжички непосладен тъмен шоколад,
½ масло, 2 пакечета ванилия,
2 супени лъжици брашно,
2 супени лъжици захар,
1 лъжица и ½ бакпулвер,
Сода за хляб 1 кафена лъжичка,
1 кафена лъжичка сол,
1 лъжица прясно мляко,
4 яйца

Приготвяне:

•    Загрейте фурната до 350 градуса
•    В една малка тенджера с  дълбоко  дъно се стопява  шоколада на късове, като се разбърква на слаб огън, докато стане гладък. Отстранява се от огъня и се разбърква с ванилията.
•    В голяма купа смесете брашното, захарта, бакпулвера, содата и солта.
•    Добавете сместа от шоколад, мляко и яйца
•    Разстелете сместа в намазнена и набрашнена тава
•    Печете за 30-35 минути

Дайте оценка:

Тагове: яйца ванилия черен шоколад бяло брашно прясно мляко кафява захар бакпулвер сода

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче