Необходими продукти:
- 3 филийки пълнозърнест хляб
- 2 яйца
- Краве масло
- 1 с.л.натрошено сирене
- 6 резена прошуто
- 6 ч.л. майонеза
- Стръкове валериана, за украса
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Загрейте тиган на среден огън и забъркайте яйцата с натрошеното сирене. Изпържете ги в малко краве масло, като ги бъркате от време на време. Извадете ги от съда.
- Разрежете трите филийки на половинки и ги затоплете в същия тиган от двете им страни.
- Намажете горната половина на всяко хлебче с по 1 ч.л. майонеза.
- Отгоре разпределете равномерно бърканите яйца, прошутото и украсете със стръковете валериана.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО