300 мл вода,
1 с.л. олио,
1 с.л. оцет,
1 ч.л. сол,
брашно колкото поеме,
сирене
Замесва се меко тесто, разделя се на топчета, които оставяме 20 мин. да се отпуснат, намазани с олио. Всяко топче разточваме на правоъгълник, поръсваме с олио и натрошено сирене и сгъваме на плик. Печем в тиган на слаб огън до зачервяване.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО