Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

300 мл вода,
1 с.л. олио,
1 с.л. оцет,
1 ч.л. сол,
брашно колкото поеме,
сирене

Замесва се меко тесто, разделя се на топчета, които оставяме 20 мин. да се отпуснат, намазани с олио. Всяко топче разточваме на правоъгълник, поръсваме с олио и натрошено сирене и сгъваме на плик. Печем в тиган на слаб огън до зачервяване.

Дайте оценка:

Тагове: олио оцет вода сирене брашно

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче