Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пазете котката... и краката си!

Дръжката на тигана - настрана!


Харесвате краката си, нали? А и защо трупахте толкова тен лятото? Но и да не сте, големите червени петна от изгорено по кожата ви на никого няма да харесат - най-малко на вас. Да не броим и "приятното" усещане.

Така че, противно на общоприетото схващане, изгарянията от олио по краката не са много "секси".

Затова е важно да завъртаме тигана си така, че дръжката му винаги да е настрана. Когато нещата в кухнята зпочнат да "врят и кипят" и ние сновем напред-назад за този или онзи продукт, най-лесното е да бутнем или закачим дръжката на тигана и той да се изсипе на земята. Дори и да не се изгорите, много труд ще отиде на боклука. А нерядко в онази долна част на кухнята се наблюдават преминаващи деца и животни.

Ето защо - бъдете разумни. Пазете котката ...и краката си!

Дайте оценка:

Тагове: пържене тиган

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче