11-10-2024
09:31:24
аман бе (нерегистриран)
Автора, тази рецепта приготвяна ли е от теб? Не е написано от коя част на трупа е месото?Щом ще е яхния , би трябвало да е бут, може и плешка. Не мисля, че някой ще съсипе телешко филе или контра филе за яхния:)). Месото от бута с това време за приготвяне (5 минути запържване и после още 5 минути в соса) ще бъде ,като дъвка - жилаво, няма да става за ядене! Защо не публикуваш неща, които са изпробвани!?!?
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия