Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

25-11-2024 04:36:37
369 (нерегистриран)

До авторката, може ли с пиниз да ти го ,,на на най на" ..и не блуТкаво

тапанар
24-11-2024 02:57:20
тапанар

Зелевите сармички са колкото половин кутре. Това тук са сърмища и са отвратителни Във Варна пробвах - ами не, мерси. По-добре да загубя два часа и да си ги навия тертиплийската.

24-11-2024 12:11:47
Много глупашки (нерегистриран)

написано. Що за простащина е това "пиниз"?! Пише се блуДкаво, а не блуТкаво! Дали има българин/българка, който/която да не знае как се готвят зелеви сарми/сърми?

24-11-2024 11:00:24
Знаещ (нерегистриран)

Автора знае ли значението и произхода на думата "пиниз"? Нека ни обясни. Ако знаеше, нямаше да я използва. Образование....от улицата!

24-11-2024 09:50:23
Простака (нерегистриран)

Когато правя сарми(постни, с гъби, праз и ориз) оризът по някаква причина не се надува - пълната догоре тенджера си остава пълна догоре, а манджата даже и пуска вода, трябва силно да се внимава докъде се долива(зелева чорба) за да не започне да връща, хахаха При постните е много важно да се уцели колко масло да се сложи

24-11-2024 09:29:04
Az123 (нерегистриран)

Пиниз 0- Пишем без правописни грешки!!!

Вашето тефтерче