До авторката, може ли с пиниз да ти го ,,на на най на" ..и не блуТкаво
Зелевите сармички са колкото половин кутре. Това тук са сърмища и са отвратителни Във Варна пробвах - ами не, мерси. По-добре да загубя два часа и да си ги навия тертиплийската.
написано. Що за простащина е това "пиниз"?! Пише се блуДкаво, а не блуТкаво! Дали има българин/българка, който/която да не знае как се готвят зелеви сарми/сърми?
Автора знае ли значението и произхода на думата "пиниз"? Нека ни обясни. Ако знаеше, нямаше да я използва. Образование....от улицата!
Когато правя сарми(постни, с гъби, праз и ориз) оризът по някаква причина не се надува - пълната догоре тенджера си остава пълна догоре, а манджата даже и пуска вода, трябва силно да се внимава докъде се долива(зелева чорба) за да не започне да връща, хахаха При постните е много важно да се уцели колко масло да се сложи
Пиниз 0- Пишем без правописни грешки!!!
Дискусия