
От къде ви намират такива ЧОБАНИ бе? Първо виж какво значи "ЧОБАНИН" и след това пиши ТЕЗИ глупости. Щото аз си спомням, като малък чобанин, лимоните растяха по малки китни дръвчета в припланинските ливади на Стара Планина, където пасях стадото от 1200 овце. Магданосът пъ беряхме направо от "ливадето", а за соса "Наршараб" отскачахме до ... приятелите от Азербайджан с дронове. Абе нищо работа, или след посещение го пазехме в "хладилника" след препоръката на ВелиКио кулинар, както пише "Чобан салатата се оставя в хладилника за 30 мин. и се сервира с чаша изстудена ракийка."" Ха на Здраве!

Това е салата и колкото да е хубава, не е мезе. Защото: РАКИЯ СЕ ПИЕ С МЕЗЕ, КОЕТО НЕ Е РАСЛО, А ПАСЛО. И КОЕТО НЕ Е БРАНО, А ДРАНО!
Дискусия