Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

24-09-2024 07:37:43
Петров (нерегистриран)

И защо е нужно да пържите зеленчуците, след като приготвяте супа ? И само с варене и подходящи подправки може да се направи вкусна, питателна и най-вече здравословна храна. Опитайте!

06-10-2024 10:03:09
Чудомир (нерегистриран)

За да се модифицират в някаква степен въглехидратите и да се отворят по-силни аромати.

15-09-2024 04:08:24
Анонимен (нерегистриран)

Ама че глупости, половин шепа сол ,чесън 5 скилидки и куп несъвместими подправки! Хора четете преди да публикувате, ставате смешни. Толкова вкусна е картофената супа вие я представихте като бъркоч ,стига де...пфууу..

14-09-2024 02:49:45
Анибани (нерегистриран)

Господи прости им. Супа с три несъвместими подправки че и чесън сякаш готвят плакия или пача. УЖАС

14-09-2024 02:24:42
Галя (нерегистриран)

Половин шепа сол!? Кой ще го яде това? Толкова глупости на едно място ...

13-09-2024 11:56:10
смях (нерегистриран)

Нито е по нашенски, нито е просто!

13-09-2024 03:21:33
Ани (нерегистриран)

Хвърля се половин шепа сол??? А колко голяма е шепата? На жена, висока 150 см и с тегло 45 кг или на мъж 190 см и 110 кг?

Вашето тефтерче