Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

20-08-2024 05:10:54
жгхшж (нерегистриран)

По - добре ще бъде да поразсъждаваме на тема защо киселото мляко продаващо се в България не се продава зад табелка имитиращ продукт. Който не разбира какво съм написал да опита кисело мляко правено в домашни условия и така ще навлезе в проблематиката.

20-08-2024 05:00:22
Ужас ужас (нерегистриран)

Може ли да сте такива неграмотници бе, дирнициии!! Айран или айрак е леко ферментирало прясно мляко бре, аланкоолу! Кво кисело мляко, кви три лева на цело?! При процеса на избиване на маслото, това което остава е айранът! Самият процес, стартира ферментирането, ма мисирки като са пили само разбито кисело мляко от де да знаят?!

20-08-2024 08:57:56
srdtrytfugyihujkl (нерегистриран)

При избиването на маслото остава мътеница, малоумник. А айряна се прави точно от разредено кисело мляко.

21-08-2024 12:35:48
Чук (нерегистриран)
+1 -0

Мътеница или цвик.

20-08-2024 04:55:38
Простака (нерегистриран)

Доиш кобилата, смесваш с млякото от кравата, добавяш мед и оставяш да ферментира, кумис му викат, башата на айряна, измислен от разни педерасти, дето не щат да влязат в бой и пазят диета , хахахаха

Вашето тефтерче