По - добре ще бъде да поразсъждаваме на тема защо киселото мляко продаващо се в България не се продава зад табелка имитиращ продукт. Който не разбира какво съм написал да опита кисело мляко правено в домашни условия и така ще навлезе в проблематиката.
Може ли да сте такива неграмотници бе, дирнициии!! Айран или айрак е леко ферментирало прясно мляко бре, аланкоолу! Кво кисело мляко, кви три лева на цело?! При процеса на избиване на маслото, това което остава е айранът! Самият процес, стартира ферментирането, ма мисирки като са пили само разбито кисело мляко от де да знаят?!
Доиш кобилата, смесваш с млякото от кравата, добавяш мед и оставяш да ферментира, кумис му викат, башата на айряна, измислен от разни педерасти, дето не щат да влязат в бой и пазят диета , хахахаха
Дискусия