Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

05-02-2024 09:32:51
питам само (нерегистриран)

Не разбирам, защо се запечатва месото, след като после го нарязват, преди печенето.

27-01-2024 02:50:26
Тако (нерегистриран)

Тази рецепта е сбъркана,сори ама риган масло зехтин нещо ми идва вповече

22-01-2024 10:13:37
D-r ZZ (нерегистриран)

Тази рецепта е голяма тъпня! Миш-маш от подправки и мазнини. Свинско със зеле си иска червено пиперче и масчица ако месото не е тлъсто, чесънче и който обича люто чушле . Ама запечено предварително. Изобщо свинско с масло избягвайте не се понасят.

21-01-2024 08:24:50
Брей (нерегистриран)

Това рецепта за колко човека е? 250 грама кисело зеле ми звучи за 1 порция! Кисело зеле със зехтин и чисто масло дори не искам да опитам! Освен това комбинацията от риган и мащерка е безумна защото ригана няма да позволи да се усети мащерката!

21-01-2024 08:16:30
Exooo (нерегистриран)

С чубрица и слънчогледово олио е 100 пъти по-вкусно! Не разбирам това със зехтина и ригана! Все пак за кисело зеле и свинско говорим не за пица! Зеле с вкус на маслини не ми е ок!

21-01-2024 06:34:12
Вера (нерегистриран)

Какво е количеството праз?

21-01-2024 10:23:53
ТН (нерегистриран)

"Гозбата се пече в студена фурна, предварително загрята на 180 градуса" :-)

21-01-2024 12:53:57
саасв (нерегистриран)

Важното е като го извадиш да е готово, а дали е на студена или топла фурна...

21-01-2024 04:29:36
Аз (нерегистриран)
+13 -0

Ще се спука съдът , ако го сложиш в нагорещена фурна.

05-02-2024 07:28:43
мдаааа (нерегистриран)
+1 -0

няма ка фурната загрята до 180 градуса да е студена. Или това ти убягва.

21-01-2024 01:24:20
асд (нерегистриран)

ясно че некой не е прочел какви глупости е писал. иииили на автора 180 предварително нагрети грдуса са му студени

Вашето тефтерче