
Не разбирам, защо се запечатва месото, след като после го нарязват, преди печенето.

Тази рецепта е сбъркана,сори ама риган масло зехтин нещо ми идва вповече

Тази рецепта е голяма тъпня! Миш-маш от подправки и мазнини. Свинско със зеле си иска червено пиперче и масчица ако месото не е тлъсто, чесънче и който обича люто чушле . Ама запечено предварително. Изобщо свинско с масло избягвайте не се понасят.

Това рецепта за колко човека е? 250 грама кисело зеле ми звучи за 1 порция! Кисело зеле със зехтин и чисто масло дори не искам да опитам! Освен това комбинацията от риган и мащерка е безумна защото ригана няма да позволи да се усети мащерката!

С чубрица и слънчогледово олио е 100 пъти по-вкусно! Не разбирам това със зехтина и ригана! Все пак за кисело зеле и свинско говорим не за пица! Зеле с вкус на маслини не ми е ок!

Какво е количеството праз?

"Гозбата се пече в студена фурна, предварително загрята на 180 градуса" :-)
Дискусия