Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

15-09-2023 11:37:22
Емил (нерегистриран)

Защо не посочвате на каква температура приготвяте пържолите?

16-09-2023 11:44:50
Защото не знаят (нерегистриран)

За бялото пилешко месо външната температура е 190, вътрешната 80-85 градуса по Целзии. За бутчетата външна 195-200, вътрешна 90 градуса по Целзии. При достигане на желаната температура фурната/котлонът се изключват и месото се покрива да не изсъхва. Досготвянето продължава още 2-3 минути.

15-09-2023 02:51:00
Кухата Лейка (нерегистриран)

Ивайла, нищо лично, но били обяснила как чугунените тигани "развиват" много високи температури? А примерно стоманените не могат ...

Вашето тефтерче