Всички изброени подправки в рецептата се бият една друга но в тази държава всички станахте готвачи и ифуенсари гъзета
Юлияне бате,...само да те попитам - баба ти от Луйзиана ли беше? Щото моята от Арканзас не ползваше табаско!
и моята пра баба все със сос ,,Табаско” готвеше бобеца.явно рецептата е оригинална
Не съм от Казанлък, но "сушен пържен лук" ми е много подозрителен като "традиция". Същото със зехтина. Не че е бил непознат, но като вносна и скъпа стока едва ли някой го е слагал в бобово ястие.
Аз съм от Казанлък Това не е наша рецепта.В разказите на Чудомир го наричаха "напопържен" боб и рецептите на неживите баби са доста по-елементарни,но много вкусни.
Измишльотини. Точно сос "Табаско" слагаше баба ми , какви глупости редите под форма ма традиционна рецепта с боб? Нищо общо с традициите няма в тази рецепта
Дискусия