Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

23-08-2023 12:34:06
Костадин (нерегистриран)

Всички изброени подправки в рецептата се бият една друга но в тази държава всички станахте готвачи и ифуенсари гъзета

22-08-2023 10:15:57
Бай Ставри (нерегистриран)

Юлияне бате,...само да те попитам - баба ти от Луйзиана ли беше? Щото моята от Арканзас не ползваше табаско!

22-08-2023 06:46:12
пешо (нерегистриран)

и моята пра баба все със сос ,,Табаско” готвеше бобеца.явно рецептата е оригинална

22-08-2023 06:35:03
n.a. (нерегистриран)

Не съм от Казанлък, но "сушен пържен лук" ми е много подозрителен като "традиция". Същото със зехтина. Не че е бил непознат, но като вносна и скъпа стока едва ли някой го е слагал в бобово ястие.

22-08-2023 06:28:46
Тя (нерегистриран)

Аз съм от Казанлък Това не е наша рецепта.В разказите на Чудомир го наричаха "напопържен" боб и рецептите на неживите баби са доста по-елементарни,но много вкусни.

22-08-2023 03:57:00
съмнения (нерегистриран)

Измишльотини. Точно сос "Табаско" слагаше баба ми , какви глупости редите под форма ма традиционна рецепта с боб? Нищо общо с традициите няма в тази рецепта

Вашето тефтерче