Още като четях рецептата се усъмних в пропорциите. Но все пак опитах. Не е възможно да стане тесто за месене - на плота добавих още почти 1 ч., а може и повече брашно, за да може все пак да се замеси. Да се направи дупка също не може - тестото не я държи. Все пак благодарение на допълнителното брашно и яйцето получиха форма. Защото очаквах и извънземен вид. Отвътре останана неомесени места, което може да е от невъзможността да се омеси добре тестото, или е моя грешка. Ще подобря следващия път. Ако някой има опит с тази рецепта - да сподели .
е "бейгълс"! От толкова чуждици забравихте българския! Доста е жалко и срамно!
Мисля че по- другата дума за бейгълс не беше ли геврек? Добре ,и бейгълс не звучи лошо,какво да се прави.
Содени хлебчета...
Дискусия