Ако телешкото месо е хубаво и прясно, найстина става за 15-20 минути. Проблема е че в България ядем говеждо/кравешко и затова му трябва повече време.
Абе тия нормални ли са, телешко за 15 минути??!!! Кой олигофрен ги пуска тия рецепти не знам!
Пропуснали са 1 нула, става дума за 150 мин. По принцип не коментирам, но това минава всякакви граници. За 15 мин. може само риба да стане, ако е нарязана на тънки парченца.
Да бе , ще сготвиш телешко за 15 Мин кога цъфнат налъмите.
В рецептата са "300 г телешки пържоли, нарязани на тънки ленти". Ако снощи сте готвили телешки пържоли и са Ви останали 300 грама - воала. Другият вариант е да ги нарежете наистина на тънко и да не дъвчете.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия