Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

26-01-2024 12:33:45
Бг bg (нерегистриран)

Ако телешкото месо е хубаво и прясно, найстина става за 15-20 минути. Проблема е че в България ядем говеждо/кравешко и затова му трябва повече време.

26-01-2024 08:47:22
Ivan Jivotnoto (нерегистриран)

Абе тия нормални ли са, телешко за 15 минути??!!! Кой олигофрен ги пуска тия рецепти не знам!

26-01-2024 05:16:31
Tele (нерегистриран)

Пропуснали са 1 нула, става дума за 150 мин. По принцип не коментирам, но това минава всякакви граници. За 15 мин. може само риба да стане, ако е нарязана на тънки парченца.

25-01-2024 04:41:18
Телето (нерегистриран)

Да бе , ще сготвиш телешко за 15 Мин кога цъфнат налъмите.

25-01-2024 07:44:26
E (нерегистриран)

В рецептата са "300 г телешки пържоли, нарязани на тънки ленти". Ако снощи сте готвили телешки пържоли и са Ви останали 300 грама - воала. Другият вариант е да ги нарежете наистина на тънко и да не дъвчете.

Вашето тефтерче