Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

26-04-2024 05:53:26
Джиджипляктор (нерегистриран)

- накрая се сиропират и се оставят за една нощ в хладилника...

25-04-2024 02:05:07
Kamito (нерегистриран)

Правят се само с добре разбити яйца, нищо друго

24-04-2024 10:47:38
Machiavelli (нерегистриран)

Пише се Джи джи папа! За останалото - без коментар!

dyado Yotso gleda
24-04-2024 04:01:25
dyado Yotso gleda

Описаното няма нищо общо с Джи джи папато !! Направени така филийките стават твърди ! В истинското не се добавя сода и брашно !!! Филийката се потапя в млякото от двете страни и бързо се овалва в разбитото яйце. Изпържената така филийка става хрупкава отвън и сочна отвътре !!

24-04-2024 10:45:33
Пържеща (нерегистриран)

Струва ми се, че филийките на снимката не са топени в кашата от рецептата.

Вашето тефтерче