Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

28-05-2024 06:12:57
иди на лекар (нерегистриран)

моето кисело мляко изкара 1 г . Нищо му нямаше... все така си е свежо

28-05-2024 06:04:25
Ххх (нерегистриран)

Пълнометражна платена статия от производители на млека. Нищо вярно. Закваската от бурно развиващи бактерии подтиска всички останали. Щом не е отворено и надуто си е годно, а ако е прекалено кисело също се изхвърля

28-05-2024 04:56:42
аман бе (нерегистриран)

Специално за киселото мляко не е опасно, защото няма нищо общо с онова,което бе в стъклените бурканчета! Сега и два месеца след края на срока е като току-що закупено от магазина, блъскано е с консерванти! Всеки може да види на опковката, че дори в натуралното кисело мляко има захар поне 3%, която също играе роля на консервант!

28-05-2024 05:17:09
Случвало ми се е (нерегистриран)

пластмасова опаковка "кисело" мляко, стояло на стайна температура 7 месеца, да се превърне в прекрасни бухти. На външен си беше все едно току що съм го взел от магазина... ма реших все пак да мине и през температурна обработка.

Вашето тефтерче