
Пълни дивотии,всичко е въпрос на вкус, киселото мляко ферментира ако е е истинско и седи на стайна температура.Дори е по полезно.Просто става доста кисело.

моето кисело мляко изкара 1 г . Нищо му нямаше... все така си е свежо

Пълнометражна платена статия от производители на млека. Нищо вярно. Закваската от бурно развиващи бактерии подтиска всички останали. Щом не е отворено и надуто си е годно, а ако е прекалено кисело също се изхвърля

Специално за киселото мляко не е опасно, защото няма нищо общо с онова,което бе в стъклените бурканчета! Сега и два месеца след края на срока е като току-що закупено от магазина, блъскано е с консерванти! Всеки може да види на опковката, че дори в натуралното кисело мляко има захар поне 3%, която също играе роля на консервант!
Дискусия