
Лека вечеря с толкова мазната сьомга?!

Тези мазнини се усвоят много лесно от организма а и самата риба ,като консистенция се усвоя по-бързо от колкото червено или бяло месо. За да се усвои червеното месо , са нужни около 4 часа , за рибата час. отделно организма не трябва да повишава вътрешната си температура за да разгради рибата.

Не знаех за тези подробности. Как усвояваме рибка. Благодаря!

Надявам се да не го изтрият https://biomall.bg/blog/kolko-vreme-otnema-hranata-da-se-smila-v-stomaha , може да е полезно на много хора.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия