10-02-2024
10:35:41
Крали Марко (нерегистриран)
Лека вечеря с толкова мазната сьомга?!
10-02-2024
12:23:40
ко? (нерегистриран)
Тези мазнини се усвоят много лесно от организма а и самата риба ,като консистенция се усвоя по-бързо от колкото червено или бяло месо. За да се усвои червеното месо , са нужни около 4 часа , за рибата час. отделно организма не трябва да повишава вътрешната си температура за да разгради рибата.
10-02-2024
02:27:52
Крали Марко (нерегистриран)
+1
-0
Не знаех за тези подробности. Как усвояваме рибка. Благодаря!
10-02-2024
04:51:26
ко? (нерегистриран)
+0
-0
Надявам се да не го изтрият https://biomall.bg/blog/kolko-vreme-otnema-hranata-da-se-smila-v-stomaha , може да е полезно на много хора.
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия