2 кг риба (различни видове)
2 глави лук
2-3 чушки (зелени и червени)
2-3 големи моркова
2 домата
200 г ориз
черен пипер
целина
магданоз
девисил
1 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
Сварете рибата, извадете я от бульона. Оставете да изстине и я почистете от костите. Прецедете бульона и в него изсипете нарязаните лук, чушки и моркови.
След 20-25 минути добавете ориза. Варете, докато омекне. Накрая прибавете и месото от рибата. След няколко минути свалете от огъня. Запържете олиото с пипера и изсипете в чорбата. Поръсете с нарязаните подправки.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО