
От години се чудя как се вклини в нашата кухня тая царевица... Като се изключат Щатите, където са свикнали да ядат всякакъв "булашик", тая храна за животни не се предлага никъде по света. Не ме разбирайте погрешно - цяла Латинска Америка консумира огромни количества царевица, но само като брашно - във вид на хляб и питки, с различни имена във всяка държава. Но да сложиш за гарнитура кочан варена царевица или да я насипеш върху пица, си е направо кулинарно престъпление. Както и в тази рецепта - царевицата няма никакъв вкус и е просто пълнеж в ресторантските рецепти - няма нужда да я ползвате у дома, не допринася с нищо!
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия