Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

09-06-2023 03:37:31
Чревоугодник (нерегистриран)

Предложената рецепта има малко общо с оригиналната Провансалска кухня, продуктите може и да са подобни на нашата яхния , но в Рататуй зеленчуците се готвят по отделно и накрая се редят и овкусяват с доматения сос ,тъй като изискват различно време за термична обработка.

09-06-2023 03:12:53
reporter (нерегистриран)

С тази лека забележка, че нашенският гювеч не е само нашенски, както подсказва и името

09-06-2023 02:56:36
Mila (нерегистриран)

Определено това ястие съм го приготвяла малко по по-друг начин. Всичко нарязано на шайби, наредени в тавичка, запечени във фурна. Ястието има малко по-друга визия от това на кубчета и приличащо на нашенския гювеч, в който можеш да си топнеш хлебеца. Не виждам лошо да се даде друга възможност за изява на един готвач.

09-06-2023 02:39:59
Французойка (нерегистриран)

Знам какво е Рататуй,но мога да ви кажа,че нашенския гювеч е далече по-вкусен.

09-06-2023 02:18:47
ИВАНОВА (нерегистриран)

И защо трябва да се възнасяме по един обикновен гювеч? С нищо този т.н. рататуй не е по-различен или по вкусен/яла съм го/ от българския гювеч-даже напротив !

Вашето тефтерче