09-10-2024
10:43:34
Пишшман (нерегистриран)
А, бе, бате,о винаги започваш с включете фурната, часове преди да си подготвил продуктите? Ами тогава пиши и включете котлона заедно с това. И как да се сложат бут, крилца ,гърди с кожата нагоре, като те имат кожа от всички страни ти готвач ли си и влизал ли си в кухня
08-10-2024
04:41:36
Evlogi (нерегистриран)
И колко ориз трее се сложи на 1н литър вода ? Нямам търпение и за рекламата..
09-10-2024
09:30:45
1234 (нерегистриран)
А снимките на този пишман автор от интернет, харесват ли Ви? Всичките му "рецепти" са такива.
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия