Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

16-09-2023 11:47:26
На баба ви хвърчилото (нерегистриран)

Тайната на домашната лютеница са собственоръчно отгледаните български домати и чушки. Без тях и да се съдерете, домашна лютеница няма да ядете.

12-09-2023 08:29:47
Иф (нерегистриран)

Абсолютна сложнотия, има супер по лесен начин да приготвиш същото.

07-09-2023 12:55:36
Xax (нерегистриран)

Няма лесна лютеница. Или ако има, не е лютеница.

07-09-2023 12:38:46
ха (нерегистриран)

Никой не мое ме върне на село

07-09-2023 12:10:12
Bai Stavri (нерегистриран)

Забравихте нишестето - на всеки един буркан "Домашна лютеница - по традиционна рецепта" сега се буха поне 1/3 картофено или царевично нишесте. Чак се чудя баба ми как го е забравяла когато навремето вареше лютеница.

12-09-2023 05:28:51
Ганчо (нерегистриран)

Да, и да уточним…баба я правеше само с чери домати и задължително хималайска сол! И никакво слънчогледово олио…специално си вземаше олио от гроздови семки или турски зехтин :-)

13-09-2023 04:00:25
... (нерегистриран)
+7 -0

Също задължително гевгира трябва да е Гефу. Иначе не става. Хляба също се слага в панер за 70 лв.

Вашето тефтерче