Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

08-05-2024 08:57:10
Браво (нерегистриран)

Като не Ви хареса коментар…трийте го! Мисирки гладни…не се наядохте.

22-04-2024 09:04:46
Айше (нерегистриран)

То всичко е от Турция....и киселото мляко също и не е Лактобацилус Булгарикум а е Лактобацилус Туркелис.....смешници сте и правилно ви наричат мисирки... журналисти в истинския смисъл в България почти не останахте....грозна и обидна статия....продажници сте не журналисти!

21-04-2024 01:31:01
Полу Церовец (нерегистриран)

В село Церово, Пазаджишко, баба им казваше яйца по турски. Наименованието, предполагам, го е научила от нейната майка, която 6 годишна е била на Еледжик по време на Априлското въстание. Явно е възникнало преди "Балкантурист". Церовци не се дават много-много на панагюрци. Даже пеят: "Пустите церовци/ станали московци", а не както е оригиналът: "Пустите клисурци/ станали московци.

18-04-2024 10:06:15
Йолино (нерегистриран)

Скъпи авторе!!! То явно и киселото мляко е измислено в Турция!!! В България са го измислили Балкантурист...

18-04-2024 12:31:47
аха (нерегистриран)

виновно е и киселото мляко. да не сме правили компромиси да полваме българско кисело мляко защото било рядко, а да ползваме гъсто гръцко, как беше...йогурт.

17-04-2024 11:12:08
Мартин Илиев (нерегистриран)

Мили ми авторе отде точно турците са взели рецептата 15 ти век , че нещо не мога да се сетя ...Да не би от същото място , дето са взели " турската баня " ?!?!

17-04-2024 12:32:22
Джгимбуци (нерегистриран)

Не е турско,а арабско,както повечето манджи на турците.

Вашето тефтерче