Кво значи "като от едно време"? От кое време? Тоя лигоч отдавна отблъсква повече, от колкото да привлича
Така написаната рецепта е " много дървена" - точно по красноармейско-социалистически маниер . За да се даде плътност на вкуса и да бъде по-вкусно сварете 1 яйце до много твърдо и го настържете на ренде .За да ви излезе по -евтино / и не по-малко вкусно / - не цедете 2 кофички мляко , а допълнете с малко сирене , ако ще правите за повече хора - добавете извара с което цената ще се намали още , но вкуса ще бъде още по-пикантен .
Че рецептата е написана дървено - факт! Но твойто е тип = как да си направим пиле с ориз - обелете кило картофи, нарежете свинското на кубчета и запечете на тиган!
Това върви и с мастиката от едно време, с две думи ще трябва да се търси казан, което си е предизвикателство. Най вече щото гледат да те минат бързо, а ракия се вари бавно
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия