Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

30-12-2024 01:35:20
oiiiiiiiiiiiiiiii (нерегистриран)

Кво значи "като от едно време"? От кое време? Тоя лигоч отдавна отблъсква повече, от колкото да привлича

29-12-2024 01:11:53
Дрон (нерегистриран)

Така написаната рецепта е " много дървена" - точно по красноармейско-социалистически маниер . За да се даде плътност на вкуса и да бъде по-вкусно сварете 1 яйце до много твърдо и го настържете на ренде .За да ви излезе по -евтино / и не по-малко вкусно / - не цедете 2 кофички мляко , а допълнете с малко сирене , ако ще правите за повече хора - добавете извара с което цената ще се намали още , но вкуса ще бъде още по-пикантен .

30-12-2024 01:30:05
oiiiiiiiiiiiiiiii (нерегистриран)

Че рецептата е написана дървено - факт! Но твойто е тип = как да си направим пиле с ориз - обелете кило картофи, нарежете свинското на кубчета и запечете на тиган!

29-12-2024 11:08:29
Простака (нерегистриран)

Това върви и с мастиката от едно време, с две думи ще трябва да се търси казан, което си е предизвикателство. Най вече щото гледат да те минат бързо, а ракия се вари бавно

Вашето тефтерче