Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

18-08-2023 10:32:39
войник (нерегистриран)

Ето че средностатистическият българин освен,че разбира най много от футбол,коли,политика,ебане,херпетология и т.н.е фин ценител на екзотични плодове особено на миришещите на ако!Науката го нарича копрофагия!

29-07-2023 10:15:29
Сперма (нерегистриран)

Не е чак толкова миризлив колкото е описано в статията. И въпреки това не е за всички, някои не биха го понесли

28-07-2023 07:57:42
Човек от Малайзия (нерегистриран)

Очевидно само ,този който е подал статията е ял дуриан. Абсолютно отговаря на истината. Ако нямаш обоняние е превъзходен. Иначе все едно са ти сервирали невероятно миризливо ако. И миризмата ще те преследва цял живот. Не случайно е забранено в хотелите и да се транспортира в обществения транспорт, особено с авио. Наистина е за смелчаци!

27-07-2023 07:32:49
Мех (нерегистриран)

Нищо особено. На текстура когато го дъвчеш напомня лук. На вкус е нещо между черимоя и лимон. А миризмата не е чак толкова лоша. Но който е писал статията кърти - в полезните свойства е описано "пълен с въглехидрати", което не е никак полезно, даже е вредно.

27-07-2023 03:45:37
Чудомир (нерегистриран)

И аз си донесох навремето, но сушеният Дуриян е топ за пренасяне. И все пак пресен е ненадминат.

27-07-2023 03:23:48
Цаки (нерегистриран)

Чак толкова миризлив, колкото е описан не е. Чудесен плод, но да не е за всеки, а само за ценители. Чудни бонбонки от Тайланд си донесохме от дуриан.

Вашето тефтерче