Правя бъркани яйца от студентските си години, изял съм хиляди, това ми е любимото ястие. За мен яйцата стават най-вкусни, когато се пържат в олио, а не в масло. Трябва да се сложи повече олио и яйцата да се чукнат, когато олиото е много горещо, за да започнат да цвърчат веднага. Разбъркват се малко (иначе се получава омлет от много бъркане) и се вадят, докато има още течно — това правилно са го описали в статията. Но най-вкусни са и с малко натрошено сирене, което се добавя малко след като се чукнат яйцата, докато са още твърди.
И баба ти знае да готви с масло и мас! С толкова много мазнината, ВСИЧКО е вкусно, независимо как е приготвено!
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия