Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

23-01-2024 08:59:10
Бъркан (нерегистриран)

Правя бъркани яйца от студентските си години, изял съм хиляди, това ми е любимото ястие. За мен яйцата стават най-вкусни, когато се пържат в олио, а не в масло. Трябва да се сложи повече олио и яйцата да се чукнат, когато олиото е много горещо, за да започнат да цвърчат веднага. Разбъркват се малко (иначе се получава омлет от много бъркане) и се вадят, докато има още течно — това правилно са го описали в статията. Но най-вкусни са и с малко натрошено сирене, което се добавя малко след като се чукнат яйцата, докато са още твърди.

22-01-2024 05:49:23
Аз (нерегистриран)

И баба ти знае да готви с масло и мас! С толкова много мазнината, ВСИЧКО е вкусно, независимо как е приготвено!

Вашето тефтерче