
Не виждам нищо лесно. Голяма тенджера, тава, фурна, котлон, картофи, обелки, напред-назад във фурна и котлон, пълна бъркотия за елементарно ястие, направо да ти се отяде, докато загубиш толкова време, изхабиш маса ток/газ и нацапаш големи съдове, докато го приготвиш!

Ако картофите са млади, става още по-лесно. Слагам ги в йенска тенджера с олио, масло и сол, необелени (както са и на тази снимка) и по-малките направо цели, чесън и пресен копър вместо мащерката. Като се поопекат/задушат, ги оставям още малко без капак във фурната.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия