Стават следните неща: Авто-имунните заболявания и алергиите изчезват. Кръвната захар се стабилизира. Глупостите за мазнините и холестерола са отдавна опровергани от науката. За токсините може и другите глупости да с каже само едно. Саламите и кренвиршите НЕ са месо. Още взето статия писна от веган хлябояд.
Който яде, рано или късно умира ...
Не видях да са написали лъжи или нещо не съвсем вярно. Но не са казали и много неща. Без консумация на месо, няма как да си набавим някои витамини от В групата. По-специално В 12. Много важен витамин. И не, консумирането на млечни продукти не е добра идея да си го набавяме, защото те пък водят до други проблеми, тъй като имаме трудности с усвояването на част от тях, а друго пък не можем съвсем да усвоим и си създаваме проблеми. За енергийни нужди е по-добре да използваме мазнини и в по-малки количества протеин. Въглехидратите трябва да се избягват. Месото може да се готви и при по-ниска температура, което ще ни отнеме повече време, но няма да се образуват канцерогенните съставки, за които се споменава тук. То трябва и по този начин да се приготвя, защото високата температура обикновено унищожава всичко полезно у храната. 74° С мисля, че беше, температурата, при която би трябвало да се готви месо като свинско например. Освен, че става най-вкусно, не стигаме и до проблемите, които споменахме. Колбасите наистина трябва да се избягват на всяка цена. Както и всякакво друго преработено месо в магазина.
вместо това могат да се консумират други животински продукти, които не убиват животните - мляко, сирене, яйца
много скоро ще бъде консумацията на червеи и хлебарки.
По принцип съм съгласен, но да бяха сложили малко източници, за да не се чудим според кои "проучвания" са стигнали до тези заключения
Правилно. Заради месото всички масово се разболяват. Болниците не са пълни с вегани, а с много "разбиращи" от всичко мършоядни.
Този който е написал тази тъпня, да си сложи името под статията за да му пратя малко малко научна информация!
Дискусия