Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

29-11-2023 09:25:21
Яна (нерегистриран)

Видите ли черна плесен - знайте, много е токсична, както и розовата. Синьозелената е безопасна и не се вторачвайте толкова много в нея.

25-11-2023 01:08:59
Пешо (нерегистриран)

Авторът на статията да прочете как Флеминг е открил пеницилина. То бива-бива липса на обща култура, ама все пак...

23-11-2023 12:56:46
Опитал (нерегистриран)

Към коментиращите - не се правете на умници, нито на смелчаци. Няма да ви казвам какво си докарах от едни мухлясали гъби!

22-11-2023 10:49:29
Бай Ставри (нерегистриран)

Едно време знаехме, че българската армия не е боледувала, защото е яла мухлясъл хляб. Едно време в казармата се е случвало да се натъпчем с мухлясал хляб, ама на живи и здрави сме. В днешно време обаче, 4уй младежта такива лигавета са станали, че голяма драма настанало, че нещо имало малко плесен. Едва ли не в токсикология трябва да лежат.... А авторът на тази статия, по-добре да се откаже от тая работа. Не става, ни граматически, ни смислено....

22-11-2023 08:30:58
Лелеее (нерегистриран)

Безценни съвети получих в тази "статия" !!!

21-11-2023 10:58:18
Нако (нерегистриран)

Мухъла е канцерогенен

22-11-2023 09:22:47
Сульо (нерегистриран)

Зависи кой. Този по хляба обикновено е пеницилинова гъбичка - отдето са дошли антибиотиците.

24-11-2023 02:06:28
Галя (нерегистриран)

В две думи - две грешки + невярно съдържание!

Вашето тефтерче