800 г телешка кайма
100 г кашкавал
100 г бекон
лук
лют червен пипер
сол
черен пипер
Продуктите се нарязват на ситно и се омесват много добре с каймата. Оставя се да отлежи поне 2 часа. Оформят се 4 големи кюфтета с дебелина около един пръст. В средата правим малка дупка за да заприличат нашите кюфтенца на гевречета. По желание се намазват с олио и се пекат на средно силна скара 4-5 минути от едната страна, и още 3-4 минути от другата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО