Необходими продукти:
- 500 г кайма смес, овкусена
- 3 джоб-питки
- 1 домат
- 1/2 глава лук
- Сол и черен пипер
- Олио
- Риган
- Магданоз, на едро
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- От каймата се оформят кюфтета със средна големина, които се запържват в добре загрятото олио.
- На питка се слагат по 2 или 3 кюфтета.
- В купа се нарязва доматът на полумесеци и се смесва с нарязания на едро лук и накълцания магданоз. Всичко се залива със зехтин и се овкусява със сол и черен пипер, както и с малко риган. Така получената салата се разбърква и от нея се прибавя към кюфтетата в питката.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО