Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

06-11-2024 03:39:31
Дрън дрън (нерегистриран)

В българските салати никога не са използвали царевица. Това е нова кулинарна мода, дошла зад океана.

06-11-2024 03:33:33
НАП24 (нерегистриран)

" 4. Слатата се овкусява с олиото и оцета, посолява се и се разбърква. Опитва се за сол и ако трябва, се добавя още". Супер, след олито "всичко друго е без значение", нито оцета, нито солта ще свършат някаква работа. Омазняването на зеленчуците "не позволява" на другите компоненти да свършат рабитата си. За да "работи" овкусяването, последователността трябва да е следната (и е хубаво да се запомни ДОБРЕ) - сол - разбъркване изчакване 2-3 мин., оцет - разбъркване изчакване 3-5 мин. и едва на края слагане на олио, точно преди поднасяне. Така вкусът на зелнчуците е перфектно балансиран и много приятен. Да ви е сладко!

Вашето тефтерче