Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

Бибио Топ
17-08-2023 02:35:20
Бибио Топ

тази не знам в кой свят живее...вижте цената в Америка на този неграмотно преведен "рибай" А5 wagyu from Japan за 1.36 килограма е $470.Но това е практически най-скъпото.Но нормалното е около $30 за килограм.за органично или както вие го наричате биологично е около $40-45 за кило... как в България започва от $144 за кило???не ми е ясно.

16-08-2023 08:33:23
Изумен (нерегистриран)

В кой свят живее автора, какви са тия цени за такъв стек - както казва друг коментар, дори най-скъпите варианти са с поне 50% по-ниски цени - много високо ниво рибай/ентрекот се продава за 40-60 лева за килограм максимум, в промоции може и по-ниско.

15-08-2023 11:09:57
Всяко месо е рибай (нерегистриран)

Първо начукваш пържолите. Оставят се 3 дни да съхнат. След това 3 дни в марината. Запечатват се в тиган по 60 сек. от двете страни. След това на скарата или фурна по 5 мин от всяка страна. Воn Appety.

15-08-2023 09:47:31
tt (нерегистриран)

4 минути, от страна, после по 1 минута. Повече от това и става на подметка.

15-08-2023 10:12:34
Тодор (нерегистриран)

Най-добре стек рибай се приготвя в Слънчака.

14-08-2023 03:59:04
Кулинар любител (нерегистриран)

За посоченото време и температура на изпичане, месото ще стане на "въглен". Не съсипвайте добър продукт, с подобни рецепти и инструкции за приготвяне. Описаните цени са силно преувеличени. Най-скъпият Риб ай в света - Японско Wagyu A5 е с 40%-50% по-ниска от описаната цена 800 лв/кг.

14-08-2023 02:16:53
Гога (нерегистриран)

Тоя риб ай някакъв пишман льо шеф го беше писал преди някоя и друга седмица като "ри бай"...

14-08-2023 02:10:53
Разбирача (нерегистриран)

Абсолютни глупости.Явно драскача нищо не разбира от това. Муайте си пръжките и спържите.

Вашето тефтерче