
тази не знам в кой свят живее...вижте цената в Америка на този неграмотно преведен "рибай" А5 wagyu from Japan за 1.36 килограма е $470.Но това е практически най-скъпото.Но нормалното е около $30 за килограм.за органично или както вие го наричате биологично е около $40-45 за кило... как в България започва от $144 за кило???не ми е ясно.

В кой свят живее автора, какви са тия цени за такъв стек - както казва друг коментар, дори най-скъпите варианти са с поне 50% по-ниски цени - много високо ниво рибай/ентрекот се продава за 40-60 лева за килограм максимум, в промоции може и по-ниско.

Първо начукваш пържолите. Оставят се 3 дни да съхнат. След това 3 дни в марината. Запечатват се в тиган по 60 сек. от двете страни. След това на скарата или фурна по 5 мин от всяка страна. Воn Appety.

4 минути, от страна, после по 1 минута. Повече от това и става на подметка.

Най-добре стек рибай се приготвя в Слънчака.

За посоченото време и температура на изпичане, месото ще стане на "въглен". Не съсипвайте добър продукт, с подобни рецепти и инструкции за приготвяне. Описаните цени са силно преувеличени. Най-скъпият Риб ай в света - Японско Wagyu A5 е с 40%-50% по-ниска от описаната цена 800 лв/кг.

Тоя риб ай някакъв пишман льо шеф го беше писал преди някоя и друга седмица като "ри бай"...

Абсолютни глупости.Явно драскача нищо не разбира от това. Муайте си пръжките и спържите.
Дискусия