Необходими продукти:
- 1 голямо яйце
- Зехтин или масло за пържене
- 2 с.л. доматена салца
- 1 с.л. пресен кориандър (по желание)
Начин на приготвяне:
- Разбийте яйцето с 1 с.л. вода.
- Загрейте мазнината в средно голям тиган с незалепващо покритие.
- Изсипете яйцето в него все едно правите голяма палачинка. Не е необходимо да я обръщате, когато се изпече от едната страна.
- Внимателно сложете готовия омлет върху дъска, разпределете салцата и поръсете кориандъра.
- Поднесете веднага.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО