Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

За нула време: Ньоки качо е пепе

Италианска класика

2’ Подготовка
5’ Време за готвене
2 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 300 г ньоки
  • 2 с.л. масло
  • 60 г пармезан, настърган на ситно
  • 2 ч.л. черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Сварете ньоките в подсолена вряща вода. Отцедете ги и запазете 200 мл от водата.
  2. Загрейте маслото в голям тиган. Сложете ньоките, пармезана и черния пипер, както и 150 мл от водата, която запазихте.
  3. Увеличете малко температурата на котлона и разбъркайте енергично, докато ньоките се покрият добре с продуктите.
  4. Изсипете ги в подходящи чинии, посолете ги малко и ги сервирайте със салата по избор.

Дайте оценка:

Тагове: краве масло черен пипер пармезан ньоки

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче