400 г бутер тесто, 4 с. л. ягодов конфитюр, пудра захар, шоколадови пръчици
С подходящ тънък нож се изрязват два гълъба и сърце. Оформят се. Пекат се в загрята фурна. Гълъбите и сърцето са пълни с ягодовия конфитюр. Поръсени са с пудра захар. За декорация са използвани шоколадови пръчици, защото любовта е сладка.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО