Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Влюбени гълъби

От Лидия Стойкова Лидия Стойкова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

400 г бутер тесто, 4 с. л. ягодов конфитюр, пудра захар, шоколадови пръчици

С подходящ тънък нож се изрязват два гълъба и сърце. Оформят се. Пекат се в загрята фурна. Гълъбите и сърцето са пълни с ягодовия конфитюр. Поръсени са с пудра захар. За декорация са използвани шоколадови пръчици, защото любовта е сладка.

Дайте оценка:

Тагове: конфитюр пудра захар бутер тесто натурален шоколад

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче