1 голям пакет с бишкоти,
500 гр. течна сметана,
200 мл. еспресо кафе,
200 мл. бяло десертно вино,
100 гр. стафиди,
4 бр. шайби ананас,
200 гр. шоколад,
50 гр. какао
Взема се голяма купа, слага се прозрачно фолио, нареждат се бишкотите, който предварително се потапят всяка една поотделно в кафето и виното. Слагат се изправени по стената и също и дъното се покрива, след това разбиваме сметаната, слагаме останалите продукти, без какаото. Запълваме средата със сметановата смес, отгоре донареждаме с още от напоените бишкоти. Слагаме го в хладилника за няколко часа да се напоят продуктите и обръщаме купата в чиния, поръсваме с какаото и сервираме. Тук аз съм разбила белтъци и съм го украсила, но мисля, че има хиляди начини една торта да изглежда добре.
1 голям пакет с бишкоти,
500 гр. течна сметана,
200 мл. еспресо кафе,
200 мл. бяло десертно вино,
100 гр. стафиди,
4 бр. шайби ананас,
200 гр. шоколад,
50 гр. какао
Взема се голяма купа, слага се прозрачно фолио, нареждат се бишкотите, който предварително се потапят всяка една поотделно в кафето и виното. Слагат се изправени по стената и също и дъното се покрива, след това разбиваме сметаната, слагаме останалите продукти, без какаото. Запълваме средата със сметановата смес, отгоре донареждаме с още от напоените бишкоти. Слагаме го в хладилника за няколко часа да се напоят продуктите и обръщаме купата в чиния, поръсваме с какаото и сервираме. Тук аз съм разбила белтъци и съм го украсила, но мисля, че има хиляди начини една торта да изглежда добре.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност