300 г телешко месо
(за да стане хубав бульона трябва да има и кокал, ако няма - заменяме с кубче готов телешки бульон),
1 морков,
2 картофа,
1 зелена чушка,
целина, черен пипер, дафинов лист
Сваряваме месото. Обезкостяваме го, накъсваме го на ситно и го връщаме в бульона. Слагаме картофите, малко след това и морковите, заедно с чушката (всички нарязани на едро). Прибавяме подправките и варим до готовност. Поднасяме горещо.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО