Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Свински ребра

От Аз Аз
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

1 с. л. мед
1 с. л. горчица
1 с. л. кетчуп
1 ч. л. соев сос
1 ч. л. сладък червен пипер
1/4 ч. л. олио, сол, смлян черен пипер
800-1000 г свински ребра

• Фурната се загрява на 200 С. • В купа се разбъркват медът, горчицата, кетчупът, соевият сос, пиперът и олиото. • Сместа се подправя със сол и черен пипер на вкус. • Всичко се разбърква добре. • Свинските ребра се намазват с медената смес. • Нареждат се в огнеупорна тава. • Ребрата се пекат 25-30 минути или до готовност.

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер червен пипер горчица олио свинско кетчуп мед соев сос

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче