За първия пласт:
3 ч.ч. брашно
1 ч.л. сол
2 ч.ч. кафява захар
1 бакпулвер
1 масло
2 яйца
1 ч.л. канела
За втория пласт:
1 масло
1 ч.ч. захар
1 ч.л. сол
1 ч.л. канела
1 ч.л. сода
2 яйца
1 ½ ч.ч. пасирана печена тиква
100 г шоколад
За първия пласт: Брашното се разбърква с бакпулвера, солта и канелата. Отделно се разбъркват захарта, маслото и яйцата. Двете смеси се смесват. Разстилат се в тава, покрита с хартия за печене. В тестото се слага 100 г натрошен шоколад.
За втория пласт: Всичко се разбърква и се изсипва върху първия пласт. Отгоре се слагат на 3-4 редички по 3 купчинки течен шоколад и с върха на ножа се разбърква леко с тиквения пласт. Отгоре се поръсва със захар, разбъркана с канела. Пече се на 180 градуса за около 40-45 минути.
За първия пласт:
3 ч.ч. брашно
1 ч.л. сол
2 ч.ч. кафява захар
1 бакпулвер
1 масло
2 яйца
1 ч.л. канела
За втория пласт:
1 масло
1 ч.ч. захар
1 ч.л. сол
1 ч.л. канела
1 ч.л. сода
2 яйца
1 ½ ч.ч. пасирана печена тиква
100 г шоколад
За първия пласт: Брашното се разбърква с бакпулвера, солта и канелата. Отделно се разбъркват захарта, маслото и яйцата. Двете смеси се смесват. Разстилат се в тава, покрита с хартия за печене. В тестото се слага 100 г натрошен шоколад.
За втория пласт: Всичко се разбърква и се изсипва върху първия пласт. Отгоре се слагат на 3-4 редички по 3 купчинки течен шоколад и с върха на ножа се разбърква леко с тиквения пласт. Отгоре се поръсва със захар, разбъркана с канела. Пече се на 180 градуса за около 40-45 минути.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност