Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

1 ч.ч. киноа
3 ч.ч.вода
1 с.л.от пилешки бульон (или 1 кубче )
1 връзка магданоз (нарязан на дребно)
1 морков (наренден)
1 глава кромид (нарязан на дребно)
1/2 ч.ч сушени червени боровинки
2 с.л.нарязан на дребно пресен джоджен
1/2 ч.ч ядки кашу
1/4 ч.ч маслинено олио
1 с.л.оризов оцет
сок от 1 лимон
сол,
черен пипер на вкус
лют червен пипер по желание

*Киноата се сварява за 20 минути в 3 ч.ч.вода,като сме добавили и пилешкия бульон.
*Поставяме я в отделен съд и прибавяме нарязаните зеленчуци.
*Прибавяме ядките и подправките.
*Прехвърляме готовата салата в официалната салатна чиния.
*Декорираме салатата по желание .
*Използвала съм домат за направата на розичка и кашкавал за останалите фигури.
Невероятно вкусна и здравословна салата! Много често я използвам и като гарнитура към риба на скара. Да Ви е вкусно! :)

Дайте оценка:

Тагове: зехтин лук моркови магданоз пилешки бульон лимон вода киноа

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче