Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пролетен венец

От Dobrinka Petkova Dobrinka Petkova
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

300-400 гр готово тесто,
1 стрък зелен лук, 150-200 гр,
100гр кашкавал,
2 яйца,
сол, черен пипер

Приготвяне: Лукът и спанакът се запържват. Прибавят се яйцата, разбърква се и се добавя кашкавала нарязан на кубчета.Свалете от котлона. Разточете тестото на кора, голяма колкото тавата, в която ще печете. Преместете я в нея и по края на кората сипете плънката. Нарежете на 8 триъгълника от вътрешната страна до плънката. Вземете всеки триъгълник и го обърнете върху плънката. Така направете и останалите триъгълници. Пече се на 180-200 градуса за около 30-35 минути. 

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер яйца кашкавал спанак зелен лук тесто

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче